top of page

 Valokuvaaja

Sina Nummela

  • Facebook Basic Black
DSC09582-Edit.jpg

Olen valokuvaaja ja taiteilija Uudeltamaalta. Asun tällä hetkellä Järvenpäässä aurinkoisen 4 -vuotiaan tyttäreni kanssa. Ammatiltani olen lastenhoitaja ja olen työskennellyt pitkään päiväkodeissa. Meillä asuu myös kaksi kissaa ja koira, jonka kanssa harrastamme lajeja vetourheilusta näyttelyihin. 

Ostaessani ensimmäisen järestelmäkameran n. kymmenen vuotta sitten, en olisi uskonut päätyväni koskaan yrittäjäksi. En varsinaisesti ikinä haaveillut valokuvauksesta ammattina, vaan minut ennemminkin johdatettiin tähän.

 

Erityinen vahvuuteni kuvaajana on kontaktin ja luottamuksen luominen. Olen helposti lähestyttävä ja välitön, jolloin usein pienet lapsetkin rentoutuvat kanssani nopeasti. 

Vapaus ja mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin tekevät tästä minulle täydellisen työn. Pääsen toteuttamaan luovuuttani ja todistamaan ihmisten elämän tärkeimpiä hetkiä. Siitä ei voi olla kuin kiitollinen.

Kuvatessa minua inspiroi aitous ja teidän välinen rakkaus. Erityisesti sydämeni sykkii vastasyntyneen kuvauksille, mutta myös hääparin mukana kulkeminen heidän hääpäivänsä ajan tuntuu etuoikeudelta. Eläimet ovat aina olleet osa elämääni, ja eläinkuvaus minut alunperin valokuvauksen pariin johdattikin. Etenkin hevoset ja koirat päätyvät usein kamerani eteen.

Minut kannattaa ottaa seurantaan Facebookissa ja Instagramissa. Etenkin Instagram tililläni olen aktiivinen storyn puolella, ja pääset tutustumaan työhöni ja minuun lähempää.

Kirjoita minulle:

Kiitos! Viesti lähetetty!

bottom of page