top of page

 Valokuvaaja

Sina Nummela

  • Facebook Basic Black
DSC09582-Edit.jpg

Hei! Olen Sina Nummela, intohimoinen valokuvaaja, jonka sydän sykkii perheiden ja lasten ikuistamiselle. Lisäksi minulla on vankka kokemus eläinten kuvaamisesta.

 

Valokuvaus on minulle enemmän kuin työ, se on tapa luoda merkityksellisiä hetkiä ja vangita aitoja tunteita kameralle. Ymmärrän kuinka tärkeää on luoda yhteys kuvattavan kanssa, ja pyrin aina luomaan rennon ja lämpimän ilmapiirin kuvauksiin. Tavoitteenani on saada esiin jokaisen kuvattavan ainutlaatuinen persoona ja ikuistaa hetket, joista välittyy aitoja tunteita ja herkkyyttä.

 

Perhekuvauksissa haluan tallentaa lämpimät hetket, jotka jäävät mieleen sukupolvelta toiselle. Lasten kanssa leikin ja nauran, jotta he voivat olla täysin oma itsensä, ja ikuistan heidän elinvoimaisuutensa ja vilpittömyytensä valokuviin. Eläinkuvauksissa hyödynnän kokemustani ja taitoani luoda yhteys eläinten kanssa. Pyrin tallentamaan eläinten ainutlaatuiset persoonallisuudet, luoden kuvia, jotka kertovat tarinoita ja koskettavat sydämiä.

 

Olen kiitollinen jokaisesta mahdollisuudesta tallentaa elämän tärkeitä hetkiä kameralle. Olipa kyseessä perheenlisäys, lasten kasvaminen tai lemmikkisi ainutlaatuinen luonne, olen täällä ikuistamassa ne ajan pysyviksi muistoiksi. Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella unelmiesi valokuvauskokemuksen!

Kirjoita minulle:

Kiitos! Viesti lähetetty!

bottom of page